ADİGE DERNEĞİ, BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN MAKAMINDA

BAŞKAN ÖZLÜ , ADİGE DERNEĞİ’NİN YENİ BAŞKANI AYŞE SEZGİN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ MAKAMDA AĞIRLADI

ADİGE DERNEĞİ, BAŞKAN ÖZLÜ’NÜN MAKAMINDA
27.04.2023 - 14:49
Güncelleme 27.04.2023 - 15:23
988
6

Düzce Adige Kültür Derneği ‘nin yeni seçilen Başkanı Ayşe Sezgin,  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından makamda ağırlandı. Sıcak bir ortamda geçen görüşmede iyi niyet ve karşılıklı anlayış konusunda mutabık olundu.

Başkan Özlü,  Düzce Adige Kültür Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamda ağırladı. Dernek başkanı Sezgin ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Özlü, Adige Derneği’nin kentteki varlığını önemini ve ağırlığını bildiğini belirterek, Adige Derneği ile her zaman ve her oluşumda birlik ve dayanışmamızın devam edeceğini söyledi.

Düzce Adige Derneği Başkanı Ayşe Sezgin’de gösterilen sıcak ilgi ve alakaya teşekkür ederek “dayanışmanın önemine vakıf olduklarını” belirterek “bu dayanışmanın sürmesi kentin, belediyenin ve bizim dernek gibi derneklerin varlığı ve belediye ile entegrasyonu kente daha da büyük değer katacaktır. Bizler dayanışma ve gelişimden yanayız. Gösterdiğiniz bu sıcak  ilgi ve alakanızdan dolayı üyelerim ve hemşehrilerim  adına teşekkür ediyorum” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Özlü’nün ziyaretinde Adige Derneği Başkanı Ayşe Sezgin’le birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Jan, Meral Yıldız, Taner Özsoy, Ercan Sezgin ve Kutlu Gökesaoğlu da hazır bulundu.

 

 


Editör: E. TAYHAN

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Objektif Gazetesi (www.duzceobjektif.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (6)

  • Ersin
    Ersin
    30.04.2023 09:02

    Sevmez bizi o zat i muhterem

  • Bahattin
    Bahattin
    27.04.2023 21:42

    Bizi temsilen gittiniz teşekkürler Ayşe Hanım....Başkan Özlü de Dernek Yönetimini gayet iyi karşıladı sayın başkan size de teşekkürler.

  • Öz Düzceli
    Öz Düzceli
    27.04.2023 17:26

    Adige Derneğinin başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Belediyemizin tüm stk lara eşit mesafe olduğuna inanıyoruz.

  • Aynur
    Aynur
    27.04.2023 14:57

    Tebrikler ve başarılar her iki tarafa da ..

  • Mahmut
    Mahmut
    27.04.2023 14:56

    Düzce Adige Derneği Yönetim kurulu asaletini gösterdi teşekkür ediyoruz

  • Selim
    Selim
    27.04.2023 14:55

    Yeni yönetime başarılar diliyorum. Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum.

Resmi İlanlar