“DÜZCE ADIGE KÜLTÜR DERNEĞİ” YENİ BAŞKANI: AYŞE SEZGİN

DÜZCE ADIGE KÜLTÜR DERNEĞİ BAŞKANI DEĞİŞTİ

“DÜZCE ADIGE KÜLTÜR DERNEĞİ” YENİ BAŞKANI: AYŞE SEZGİN
27.12.2022 - 18:31
Güncelleme 29.12.2022 - 10:22
1653
4

Düzce’nin saygın derneklerinden biri olan Adıge Kültür Derneği Başkanı Murat Seyok’un istifası ile boşalan yeni göreve yönetim kurulunun kararıyla üçüncü kez bir kadın olarak Dipşov Ayşe Sezgin seçildi. Daha önce Afitap Altan dernek başkanlığı yapmış; ardından da Çiğdem Fidan dernek başkanlığı görevlerinde bulunmuştu. Ayşe Sezgin “hanım” olarak Düzce Adige Kültür Derneği’nin üçüncü kadın başkanı olarak görevlendirildi. Başkan Sezgin, 05.Kasım.2022 tarihinden itibaren görevi devralarak yeni dönemin üçüncü kadın dernek başkanı olarak görevini yürütmeye başladı.

Bu arada yönetim kurulu üyesi Ercan Sezgin Başkan yardımcısı olurken; yedek üyelerden Haluk Şahin de asil yönetim kurulu üyeliğine getirildi.    

04.11.2022 tarih itibari ile Tlıuj Murat Seyok'un Düzce Adige Kültür Derneği Başkanlığı görevinden istifa etmesi üzerine 05.11.2022 tarih itibari ile yönetim kurulu kararı ile Dipşov Ayşe Sezgin Dernek Başkanlığına seçildi. 1967 Düzce doğumlu olan Ayşe Sezgin; evli ve 2 çocuk sahibi olup devlet memuru olmasının yanında Düzce Üniversitesi Çerkes Dili ve Edebiyatı Bölümünde de öğrenim görüyor. Sezgin, Düzce Adige Kültür Derneği’nin üçüncü kadın başkanıdır.

BAŞKAN            : AYŞE SEZGİN

BAŞKAN YARD.: ERCAN SEZGİN

SAYMAN           : HAKAN JAN

SEKRETER      : MERAL YILDIZ

                    ASİL ÜYELER

AYŞE HIZAL

ERİM AR

HALUK ŞAHİN

KUTLU GÖKESAOĞLU

METİN SARI

NEZİH KANŞAV ERTAN

ÖMÜR GÜNEŞ

SİBEL ESER 

TANER ÖZSOY

(Objektif ailesi olarak yeni başkan Ayşe Sezgin ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diliyoruz. Bu arada bugüne kadar başkan olarak görev yapan Murat Seyok’a da bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.)

 


Editör: E. TAYHAN